Politica de confidentialitate

 

Folosirea datelor personale din formularul de comanda se va face de catre LEUCEAN TRADING SRL numai in scopul prelucrarii si efectuarii livrarii si informarea cumparatorilor cu privire la organizarea unor evenimente sau eventuale promotii ale magazinului.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, LEUCEAN TRADING SRL, cu sediul in Sat Leaut, nr. 4, jud. Hunedoara, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: ofertarea si livrarea produselor, publicitate.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare la livrarea coletelor. Refuzul dvs. determină oprirea comunicarii cu dumneavoastra.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: curieri (cu scopul de a va furniza produsele comandate).

Consideram ca doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de LEUCEAN TRADING SRL atunci cand folositi formularul de contact online din sectiunea Contact a site-ului vinuri-republica-moldova.com..

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la LEUCEAN TRADING SRL . De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil, in scris la adresa Timisoara, Strada Iancu Vacarescu, Numarul 27 sau pe email la contact@vinuri-republica-moldova.com.
_______________________________________________________________
Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.
Modalitatea de informare „verbal” se utilizează, în mod excepţional, în situaţia în care nu se poate realiza informarea în alte modalităţi (ex: informare prin intermediul convorbiri telefonice, dacă acestea sunt înregistrate).